Regijska mreža Notranjska

V regijsko mrežo je vključena ReO Skei Kraško-notranjska in obala in ISIO središče – Zavod znanje – Ljudska univerza Postojna, ki je koordinator regijske mreže.

Kontakti:
koordinator regijske mreže: Zavod znanje – Ljudska univerza Postojna (Ljubljanska cesta 2, 6230 Postojna): 05/721 12 80, lu-postojna@zavod-znanje.si
predstavnik ZSSS: Aleš Hoge (ReO Skei Kraško-notranjska): hoge.ales@gmail.com

 

Ponudba izobraževanj_Notranjska

 

Trenutna izobraževanja preko spleta:

ZAČETNI TEČAJ ITALIJANŠČINE

OSNOVE KNJIGOVODSTVA IN RAČUNOVODSTVA

SLOVENSKI JEZIK ZA TUJCE- ZAČETNA INTEGRACIJA PRISELJENCEV

 

 

 

 

AKTIVNOSTI V OKVIRU TEDNOV VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA IN DNEVOV SVETOVALNIH SREDIŠČ 2020

Regijska mreža Notranjska je organizirala aktivnosti v okviru Tednov vseživljenjskega učenja in Dnevov svetovalnih središč. 21.9.2020 je potekala predstavitev regijske mreže, možnosti svetovanja in vrednotenja ter brezplačnih izobraževanj za zaposlene na seji SKEI Reo KNO, predvsem za zaposlene, ki so bolj ranljivi. 24.9.2020 pa je regijska mreža ob Dnevu za znanje v dogovoru z delodajalcem postavila stojnico pred podjejem v Starem trgu pri Ložu. Prav vsak zaposleni, ki je prihajal na delo ali oddajal iz njega, se je ustavil pri stojnici, na kateri so dobili informacije o možnostih izobraževanja za zaposlene. Interesa je bilo toliko, da smo na koncu ostali brez letakov in promocijskega gradiva. Za več fotografij vas vabimo, da obiščete FB stran Ljudska univerza Postojna.