Regijska mreža Dolenjska

V regijsko mrežo je vključena OO ZSSS Dolenjska, Bela krajina in Posavje in ISIO središče RIC Novo mesto, ki je koordinator regijske mreže.

Kontakti:
koordinator regijske mreže: RIC Novo mesto (Topliška cesta 2, 8000 Novo mesto): 07/393 45 50, ric@ric-nm.si
predstavnica ZSSS: Ivica Sotelšek (O ZSSS Dolenjska, Bela krajina in Posavje): ivica.sotelsek@sindikat-zsss.si

 

Baza podatkov Regijska mreža Dolenjska

 

 

Napovedujemo: Izobraževanje za sindikalne zaupnike in zaupnice o informacijsko-komunikacijski tehnologiji

Sindikalne zaupnike in zaupnice vabimo na izobraževanje s področja informacijsko-komunikacijske tehnologije, na katerem boste izvedeli vse o uporabi aplikacije Zoom, programu PowerPoint, elektronski pošti, bontonu pri pisanju elektronske pošte, varnosti na spletu ter pripravi dokumentov (zapisnikov, dopisov).

Izobraževanje v obsegu 33 pedagoških ur bo potekalo med 26. marcem in 16. aprilom 2021. 21 pedagoških ur bo izvedenih v obliki izobraževanja na daljavo, prek orodja Microsoft Teams (26. marca, 2., 9. in 16. aprila), 12 pedagoških ur pa v obliki vodenega samostojnega učenja. Usposabljanje je za sindikalne zaupnike brezplačno.

Za dodatne informacije o poteku izobraževanja pišite na izobrazevanje@sindikat-zsss.si ali pokličite na 064/250 850 (Laura Weber).

Prijava na izobraževanje je možna preko spletnega obrazca, natančnejši urnik najdete tukaj, program izobraževanja pa objavljamo spodaj. Število mest je sicer omejeno, prijave zbiramo do 19. marca 2021.

kliknite na sliko za povečavo:

       

 

 

AKTIVNOSTI V OKVIRU TEDNOV VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA IN DNEVOV SVETOVALNIH SREDIŠČ 2020

Regijska mreža Dolenjska se je pridružila aktivnostim v okviru Tednov vseživljenjskega učenja in Dnevov svetovalnih središč. 24.9.2020 se se v okviru Dneva za znanje odpravili v podjetje Ursa d.o.o., kjer so zaposlenim predstavili ponudbo brezplačnih svetovalnih in izobraževalnih priložnosti v dolenjski regiji. Obisk je bil zelo prijeten, sodelujoči pa so prepričani, da so tovrstna sodelovanja še kako potrebna. Vabimo vas k spremljanju FB stran RIC Novo mesto, na kateri boste dobili več informacij o aktualnih aktivnostih in izobraževanjih, ki so na voljo.