Regijska mreža Osrednjeslovenska

V regijsko mrežo je vključena OO ZSSS Osrednjeslovenska in ISIO središči – Javni zavod Cene Štupar in CDI Univerzum, ki je koordinator regijske mreže.

Kontakti:
koordinator regijske mreže: CDI Univerzum (Grošljeva ul. 4, 1000 Ljubljana): 01/583-92-70, info@cdi-univerzum.si
predstavnica ZSSS: Simona Mali (OO ZSSS Osrednjeslovenska): simona.mali@zsss-sindikat.si

 

Ponudba izobraževalnih programov_osrednjeslovenska (2021)

 

 

 

AKTIVNOSTI V OKVIRU DNEVOV SVETOVALNIH SREDIŠČ 2020

Regijska mreža Osrednjeslovenska se je priključila aktivnostim Dnevom svetovalnih središč. 23.9.2020 se je v preddverju Mestne knjižnice Ljubljana, na Kersnikovi ulici 2 pridružila Stojnici znanja, na kateri je potekala predstavitev ponudb izobraževanja odraslih, informiranja in svetovanja. Mimoidoči so izvedeli vse o aktualnih izobraževanjih, zavrteli kolo znanja, testirali različne kompetence in še marsikaj drugega. Isti dan, pa so se predstavniki regijske mreže udeležili še dogodka ob 15. obletnici delovanja Svetovalnega središča Ljubljana in prisluhnili predavanju Maje Vreča iz Arnes-a o Varnosti na spletu. Za več fotografij z omenjenih dogodkov, vas vabimo, da obiščete FB stran CDI Univerzum.

 

                    

 

 

 

REGIJSKA MREŽA OSREDNJESLOVENSKA NA STOJNICI ZNANJA

ZSSS je v Ljubljani sodelovala na stojnici Znanja, ki smo si jo delili skupaj s CDI Univerzum, Javnim zavodom Cene Štupar in BIC Ljubljana – izobraževalnim centrom. Stojnica je bila organizirala v okviru Dnevov slovenskih svetovalnih središč,  ki so potekala med  25. in 27. septembrom 2019. Stojnica v MC Šiška je potekala med 9. in 20. uro, njen namen pa je bil predstavitev ponudbe izobraževanj mimoidočim. Na stojnici so mimoidoči dobili tudi koristne in uporabne informacije o delovanju sindikata, projektnih aktivnostih in ugodnostih, ki jih prinaša članstvo v sindikatu.