Napovedujemo: Izobraževanje za sindikalne zaupnike in zaupnice o informacijsko-komunikacijski tehnologiji

Sindikalne zaupnike in zaupnice vabimo na izobraževanje s področja informacijsko-komunikacijske tehnologije, na katerem boste izvedeli vse o uporabi aplikacije Zoom, programu PowerPoint, elektronski pošti, bontonu pri pisanju elektronske pošte, varnosti na spletu ter pripravi dokumentov (zapisnikov, dopisov).

Izobraževanje v okviru projekta Za krepitev socialnega dialoga organizira Regijska mreža Dolenjska. Izobraževanje v obsegu 33 pedagoških ur poteka med 26. marcem in 16. aprilom 2021. 21 pedagoških ur bo izvedenih v obliki izobraževanja na daljavo, prek orodja Microsoft Teams (26. marca, 2., 9. in 16. aprila), 12 pedagoških ur pa v obliki vodenega samostojnega učenja. Usposabljanje je za sindikalne zaupnike brezplačno.

Za dodatne informacije o poteku izobraževanja pišite na izobrazevanje@sindikat-zsss.si ali pokličite na 064/250 850 (Laura Weber).

Mogoča je tudi registracija prek spletnega obrazca, natančnejši urnik najdete tukaj, program pa objavljamo spodaj. Število mest je sicer omejeno, prijave pa sicer zbiramo do 19. marca 2021.