Regijska mreža Savinjska

Regijska mreža Savinjska
V regijsko mrežo je vključena OO ZSSS Savinjska in ISIO središče UPI Ljudska univerza Žalec, ki je koordinator regijske mreže.

Kontakti:
koordinator regijske mreže: UPI Ljudska univerza Žalec (Ulica Ivanke Uranjek 6, 3310 Žalec): 03/ 713 35 50, lu-zalec@upi.si
predstavnica ZSSS: Mojca Stropnik (OO ZSSS Savinjska): mojca.stropnik@sindikat-zsss.si

 

Baza podatkov o izobraževanjih v Savinjski regiji

 

 

 

AKTIVNOSTI V OKVIRU DNEVOV SVETOVALNIH SREDIŠČ 2020

Regijska mreža Savinjska se je priključila aktivnostim v okviru Dnevov svetovalnih središč. 24.9.2020 so na Občini Prebold organizirali Dan za znanje. Namen dogodka je bila promocija pomena izobraževanja in usposabljanja zaposlenih za dvig kompetenc in informiranje in svetovanje o možnostih izobraževanja zaposlenih. Pripravili so stojnici na dveh preboldskih podjetjih, kjer sta svetovalki osebno odgovarjali na vprašanja, povezana z izobraževanjem in usposabljanjem zaposlenih in v izbrazem podjetju postavili celodnevni info kotiček z informacijami o možnostih brezplačnega izobraževanja.

 

                      

 

 

 

PREDSTAVITEV MOŽNOSTI IZOBRAŽEVANJ V SAVINJSKI REGIJI

8.4.2019 ob 13. uri je na sedežu OO ZSSS Savinjska potekala predstavitev možnosti izobraževanj za zaposlene v savinjski regiji. Predstavitev je izvedla predstavnica UPI Ljudske univerze Žalec, Mihaela Anclin. Predstavitve se je udeležilo 18 predsednikov podjetij v savinjski regiji. Izobraževanja v regiji, ki so trenutno na voljo, so zbrana v bazi podatkov, pripeti nad novico.