Regijska mreža Primorska

V regijsko mrežo je vključena OO ZSSS Primorska in Notranjska in ISIO središče – Ljudska univerza Koper, ki je koordinator regijske mreže.

Kontakti:
koordinator regijske mreže: Ljudska univerza Koper (Cankarjeva 33, 6000 Koper):05/612 80 00, info@lu-koper.si
predstavnica ZSSS: Irena Jaklič Valenti (OO ZSSS Primorska in Notranjska): irena.valenti@sindikat-zsss.si

 

Trenutno aktualna izobraževanja (2021):

 

 

AKTIVNOSTI V OKVIRU DNEVOV SVETOVALNIH SREDIŠČ 2020

Regijska mreža Primorska se je priključila aktivnostim v okviru Dnevov svetovalnih središč. 24.9.2020 so za kadrovske službe obalnih podjetij organizirali dogodek Obalni kadrovski izzivi. Dogodek je potekal v Naravnem rezervatu Škocjanski zatok in bil zelo dobro obiskan. Nemen dogodka je bil pogovor s kadrovniki lokalnih podjetij o izzivih, ki jih letošnje leto postavlja pred gospodarstvo in pomenu vseživljenjskega učenja in sodelovanja za premagovanje le-teh. O letošnjih Dnevih svetovalnih središč, dejavnostih regionalnega svetovalnega središča na Ljudski univerzi Koper in dogodku Obalni kadrovski izzivi, lahko več preberete tudi v intervjuju ga. Petre Verbič. Z njo se je v oktobrskih ISIO novicah pogovarjala ga. Nevenka Alja Gladek.

O regijski mreži  so 11.9.2020 poročale tudi Primorske novice. Vabimo vas, da za več fotografij iz omenjenega dogodka obiščete FB stran Ljudska univerza Koper.

                                                                        

 

 

 

DELAVNICA I-HELP O TEHNIKAH OŽIVLJANJA

Regijska mreža Primorska je v sodelovanju s partnersko organizacijo – Ljudsko univerzo Koper izvedla delavnico I-help o tehnikah oživljanja z uporabo defibrilatorja. Delavnica je potekala v torek, 18. 6. 2019, s pričetkom ob 13:00 uri, v prostorih Ljudske univerze Koper.

Delavnice I-help se je udeležilo 22 udeležencev.  Udeleženci in udeleženke so osvežili znanje o tehnikah oživljanja na delovnem mestu, o lokacijah nameščenih defibrilatorjev, kako jih najdemo in podobno.

Številni koristni napotki in znanje torej, ki bi ga bilo priporočljivo obnoviti vsako leto.

Delavnica je bila organizirana v okviru Tedna vseživljenjskega učenja.